Vejret begrænsede successen

Vejret begrænsede successen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

HAMMER BAKKE: Det var med en vis bekymring, at markedsfolkene slog deres telte op på Hammergården fredag aften. Vejrudsigten lovede to nætter omkring frysepunktet samt byger med blæst, regn og hagl hen-
over weekenden. Så det var ikke optimalt at holde vikingemarked. 

Selvom vejret blev langt bedre end lovet, var det desværre noget begrænset, hvad der kom af gæster. De, der trodsede vejrprofeterne, fik nogle dejlige timer i selskab med venlige vikinger og en hyggelig stemning med mange spændende varer at købe. Fra sværd over skind til mjød. 

Gæsterne oplevede også smagsprøver på Frederikssund Vikingernes fægtekunnen af fægtere fra 16 til 61 år og endda en drabelig kvindelig fægter.

Vejrudsigten taget i betragtning, så var det samlet set en acceptabel markedsweekend, lyder det fra formand for Hammergårdens Ejendomsfond, Jesper Wittenburg. Der ikke er mere skuffet, end at han forventer at gentage Hammergårdens vikingemarked i den første weekend i maj 2020.

Foto: Steen Westh

[/vc_column_text][vc_gallery interval=”5″ images=”39497,39498,39499,39500,39501″ img_size=”800×400 pixel”][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge