Terapi ved hjælp af bevægelser

Terapi ved hjælp af bevægelser

KIRKE HYLLINGE: – Velvære og tilfredshed i livet er ikke noget udefrakommende. Det kommer indefra; man er selv nøglen til at skabe mere ro og glæde i sit liv, fortæller Ute Maria Lang. 

Hun er bevægelsesorienteret psykoterapeut og Moving Cycle-træner med privat praksis for grupper og individuelle klienter på Polaris Centret på Kyndeløse Strandvej 22.

– I de seneste år har der været stort fokus på, hvor meget den mentale tilstand betyder for det generelle velvære. Med den bevægelsesorienterede tilgang går vi et skridt videre, og kobler den kropslige balance på, forklarer hun. 

Samspillet mellem krop og psyke styrker oplevelsen af sammenhæng, ro og livsglæde. Samtidig giver det mulighed for at få forløst nogle af de blokeringer, der spænder ben for, at man kan finde den ægte glæde og indre ro.

– At arbejde med positive følelser kan være lige så givende og healende som at arbejde direkte med de problemer og udfordringer, der måtte være.

Ute Lang har arrangeret introduktionsaftener den 13., 22. og 31. august. Den første aften giver hun giver deltagerne et indblik i, hvordan man får redskaber til at opretholde god energi og tilige får overskud til at pleje sine gode relationer og aktiviteter i fritiden.

Introkursus nummer to henvender sig til folk, der er i krise eller fanget i angst og utilfredshed. 

Den 31. august er rettet mod folk, som arbejder med menneskelige relationer og som har lyst til at stifte bekendtskab med den terapeutiske metode The Moving Circle.

Andre artikler fra denne uge