Julebibliotek i kirken

Julebibliotek i kirken

[vc_row][vc_column][vc_column_text]FERSLEV: Lørdag den 8. december klokken  14 til 15.30 inviterer Frederikssund Bibliotekerne og Ferslev kirke til julehygge i kirken.

 Denne eftermiddag bliver kirkebænkene omdannet til bogreoler, hvor man blandt andet kan finde julehistorier for børn og bøger om julen. Der serveres pebernødder, brunkager og varm kakao, og fra højttalerne strømmer lidt julemusik. 

”Slæng dig i en sækkestol, find et hyggeligt læsehjørne i kirken eller gem dig i prædikestolen med en god bog”, lyder opfordringen. 

Man kan også se på de udstillede krybbespil. Klokken 14.30 og 15.15 er der oplæsning af gode julehistorier for hele familien. 

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. Og der er mulighed for at låne bøgerne med hjem efterfølgende.[/vc_column_text][vc_single_image image=”38352″ img_size=”800×800″ style=”vc_box_border” border_color=”black” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »