Jasper skal dyste på kager

Jasper skal dyste på kager

JÆGERSPRIS: Den 24. september åbnes bageteltet på ny i ”Den store Bagedyst”, og i denne sæson er 21-årige Jasper fra Jægerspris med som en af de ti deltagere.

Fra slutningen af september skal de 10 nye deltagere finde ud af, hvordan de løser de mange kageopgaver, som for eksempel at tolke en kageopskrift baseret på forskellige danske dialekter, eller hvordan man laver en flot og lækker John Dillermand-kage.

DR’s redaktør på programmet Søren Olsen, fortæller, at der er flere ting, der kommer til at være anderledes end tidligere for seere og deltagere, hvor der er planlagt en sæson med overraskende gæstedommere og flere hemmelige udfordringer.

Jasper arbejder som producer/grafisk designer i et firma, der arbejder med IT-sikkerhed og GDPR. Han er selvlært.

Jasper er medlem af Mensa, men bruger ikke forenin-
gen til så meget. Han har mange hobbyer, flere af dem er ret ”nørdede”. Han maler foto-realistisk, laver sine egne knive, arbejder med dufte og laver parfumer.

Jægerspris

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »