Håndboldens 5-kamp

Håndboldens 5-kamp
2018/05/17, Vanløsehallerne. Håndboldfitness promotion. Billedet er frikøbt til redaktionel brug. Angiv fotograf i byline: Jan Christensen/DHF.

KIRKE HYLLINGE: Drømmer du også om de gode gamle dage til håndboldstævner? Så støv håndboldskoene af og tag dine nuværende eller gamle holdkammerater med til Håndboldens 5-kamp lørdag den 27. april i Kirke Hyllinge-hallen. 

Denne dag skiftes harpiksbolde og hårde skub skiftes ud til fordel for bløde bolde og tredje halvleg. Der skal kæmpes om præmier  og om titlen som årets vinder af Håndboldens 5-kamp i Kirke Hyllinge. 

Håndboldfitness og Five-a-side Håndbold vil være på programmet sammen med tre andre sjove aktiviteter; Bumperballs, Håndbold-race og Byg-det-selv, så både lattermuskel og bentøj kommer på overarbejde. 

Håndboldens 5-kamp er et nyt initiativ under “Bevæg dig for livet – håndbold” i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DGI, DIF, TrygFonden og Nordea-fonden. 

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »