Folketingskandidater på skolebesøg

Folketingskandidater på skolebesøg
Fra v. Rasmus Stoklund (S), skoleleder Klaus Peder Bertelsen og Hans Andersen (V)

DALBY/SKIBBY: Hans Andersen MF (V) og Rasmus Stoklund (S) er begge at finde på stemmesedlen ved det kommende folketingsvalg. Selvom de repræsenterer henholdsvis rød og blå blok, så har de en fælles ambition om varetage Frederikssund Kommunes interesser på Christiansborg. 

Derfor har de indledt en række fællesbesøg på institutioner og virksomheder for at samle viden og inspiration til det politiske arbejde. De har blandt andet besøgt Fjordlandsskolens afdelinger i Dalby og Skibby.

Skoleleder Klaus Peder Bertelsen bød sammen med pædagogisk leder Helle Brunshøj Hansen velkommen til afdeling Dalby, som huser 120 af Fjordlandsskolens i alt 690 elever.

– Vi fik et godt indblik i de fordele, det giver at drive en skole med tre relativt små afdelinger. Alle kender alle, og det giver en god tryghed og en stærk fællesskabsfølelse, fortæller Hans Andersen. 

Rasmus Stoklund supplerer: – Der var også god opbakning til den nye aftale om folkeskolen, som betyder lidt kortere skoledage og mere tid til leg samtidig med, at der så frigøres ressourcer til mere klassetid med to voksne.

Hos Fjordlandsskolens afdeling Skibby blev Hans Andersen og Rasmus Stoklund taget imod af pædagogisk leder Karina Mouritsen på en dag, hvor alle elever havde valgfag. Folketingskandidaterne besøgte både madlavningsholdet og programmeringsholdet, hvor der arbejdes med teknik og programmering, og der var styr på madvarerne i mere end én forstand. 

Hvor menuen stod på falafel på madlavningsholdet, så havde kreative elever på programmeringsholdet lavet et computerspil, hvor man skulle styre igennem en labyrint ved hjælp af en kartoffel som styrepind.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »