Fra politiets døgnrapporter

Fra politiets døgnrapporter

FREDERIKSSUND KOMMUNE: I Nordsjællands Politis døgnrapport fra deseneste døgn kan man blandt andet læse, at:

En 24-årig mand fra Brønshøj blev standset klokken 03.38 fredag nat, da han kom kørende ad Bruhnsvej i Frederikssund. Manden blev testet positiv for kokainpåvirkning og blev derfor sigtet for narkokørsel.

I Jægerspris blev to mænd med få timers mellemrum taget i at køre uden kørekort på den samme vej. Den ene var en 60-årig mand fra Jægerspris, som blev standet på Skovnæsvej torsdag formiddag klokken 09.30. Klokken 13 var det så en 66-årig mand fra Skibby, som kom kørende ad samme strækning uden kørekort.

Dagen før vakte to mænd  mistanke hos en bilhandler i Pedersholmparken i Frederikssund, da de kom ind for at spørge , om de måtte prøvekøre en af de dyrere biler hos forhandleren. Mændene fortalte, at de ville købe bilen, når de havde prøvekørt den. Deres opførsel fik medarbejderen hos bilforhandleren til at spørge lidt ind til mændenes indkomst og lønsedler, men det ønskede de to mænd ikke at oplyse og forsvandt derefter fra stedet. Mændene beskrives som:

A: Mellemøstlig af udseende, 17-19 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden med kort, sort hår. Iført grå kondibukser, mørk kort jakke, og en kasket, der var enten hvid eller grå. Han talte dansk med accent. 

B: Asiatisk af udseende, 17-19 år, 165-170 cm høj, kraftig af bygning, brun i huden med sort mellemlangt hår. Han talte dansk med accent.

Andre artikler fra denne uge