Vikingemarked

Vikingemarked

SKIBBY: Vi vil gerne have opmærksomhed på vores – synes vi – oversete område her ved Isefjorden, fortæller  Jørgen F. Hansen fra Friluftsforeningen Hammergården. 

I et forsøg på at tiltrække frederikssundborgere til området har vikingerne lavet et marked i samarbejde med Friluftsforeningen Hammergården og Vejleby Bylaug

Vikingemarkedet på Hammergården, Hammer Bakke 13 finder sted lørdag den 4. maj og søndag den 5. maj.

Her er hygge og aktiviteter for hele familien, og på ægte vikingemaner vil markedsvikinger sælge deres forskellige varer, blandt andet mjød, smykker, skind og læder. 

Børnene kan male deres eget skjold og prøve at ride på en ægte islandsk hest. De kan også prøve kræfter med gamle vikingelege, som fedtpind, gå til Island efter sild og hesteskokast. 

– Beliggenheden lige ned til Isefjorden er som skabt til vikinger, vikingeskibe og vikingetræf. Så det er det helt rigtige sted for et vikingemarked, lyder der fra Jørgen F. Hansen.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »