Velkommen til Conny Probst

Velkommen til Conny Probst

Den opmærksomme læser har sikkert allerede bemærket artikler fra en ny journalist på Hornsherred Lokalavis. Det er Conny Probst, der er mester for dem, og læserne vil fremover komme til at læse meget mere fra hendes hånd.

 

Af Palle Bruselius, redaktør

 

– Vi er glade for at kunne præsentere Conny Probst for vores læsere. Hun er en dygtig journalist og har et godt og levende sprog. Jeg er ikke tvivl at både læserne og avisen vil få stor glæde af hendes store erfaring og sproglige kunnen, siger Klaus W. Ramussen, udgiver af Hornsherred Lokalavis.
Conny Probst har de sidste 19 år været journalist på Holbæk Amts Venstreblad, der for nogle år siden skiftede navn til Nordvestnyt. De første 14 år på redaktionen i Tølløse, de sidste fem i Holbæk.
Indtil kommunesammen-lægningen i 2007 omfattede dækningsområdet også Hvalsø Kommune. Conny har dækket stort set alle stofområdet lige fra kirkestof til kommunalpolitik.
– Inden skiftet til dagbladsbranchen arbejdede jeg syv år som journalist på Midtsjællands Folkeblad i Tølløse, fortæller Conny Probst.
På cv’et står også en ti-årig periode som journalist – og sidenhen redaktør – hos LNB, Lokalavisernes Nyhedsbureau i København.
Conny må siges at være frankofil; hun er nemlig i Frankrig to gange om året, hvor områdets loppemarkeder bliver flittigt besøgt.
Ud over sit arbejde som journalist er Conny også aktiv i lokalsamfundet. Hun er således medlem af bestyrelsen for Lejre Flygtningevenner, hvor hun blandt andet sidder i foreningens rådgivning i Horseager onsdag aften.
Ved siden af dette er hu også hjemmesideredaktør hos Hvalsø IF Fodbold
Bøger er vigtige for Conny.
– Jeg elsker at læse bøger. Det kommer fremover til at foregå i ”orangeriet” (i hendes have – red.), siger hun.
Conny har sommerhus Nykøbng Sj.
Conny Probst er bosiddende i Hvalsø. Hun er gift med Jens Nielsen, har masser af børnebørn, som også kræver opmærksomhed på forskellig vis.
Conny Probst vil ind i mellem også optræde i Lejre Lokalavis’ spalter, for eksempel i ferieperioder eller perioder, hvor der er ekstraordinær stor travlhed.

Andre artikler fra denne uge