Fjordrejser er rykket til Bymidten

Fjordrejser er rykket til Bymidten

Det lille rejseselskab med speciale i busture til ind- og udland har lejet sig ind i en del af avisens lokaler i Skibby.

Af Conny Probst

 

SKIBBY: ”Fjordrejser” står der på et mørkeblåt skilt på facaden til Bymidten 6.
Bag navnet – og skrivebordet – finder man Jens Erlandsen, der primært arrangerer busrejser af kortere og længere varighed til ind- og udland. Firmaet samarbejder med Jep Transport og med Lauritzen Rejser i Tønder.
– Jeg arrangerede min første bustur i 2011. Turen gik til Skanderborg, og vi havde 35 pensionister med i bussen, fortæller Jens Erlandsen, der er med på stort set alle ture.
– Størstedelen af kunderne er ældrecentre og pensionister – og andet godtfolk. Det er hyggelige ture, hvor vi lytter til deltagernes ønsker til, hvad den næste dag skal bringe.
Fjordrejser står bag ture minimum en gang om måneden og har mange faste kunder til både en-dagsturene og rejserne af længere varighed.
I løbet af efteråret kan man blandt andet komme til Sydfyn og Langeland, på mini-krydstogt til Stockholm og Helsinki, til whisky-festival i Border Shop Puttgarden og på aftentur fra Gedser til Rostock.
– Vi er et lille firma; det giver os mulighed for hurtige beslutninger og skræddersyede rejser. Er man mere end 20 personer og har et særligt ønske til en tur, så gør vi også gerne det, fortæller Jens Erlandsen, der selvfølgelig også er med, når firmaet arrangerer bowlingture til Tåstrup.
– Det handler ikke kun om at sælge en rejse. Det handler også om at tilbyde en rejse, vi selv gerne vil med på, siger han.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »