Truende mand med kniv

0

EJBY: I sidste uge fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en bekymret borger i Ejby-området om en mand, der gik alene ude på offentlig vej og talte højlydt tilsyneladende med sig selv.

Han medbragte en lang kniv og virkede i det hele taget utryghedsskabende for beboerne i området.

Flere patruljer kørte til Ejby-området, hvor politiet kortvarigt fik kontakt til en 38-årig fra Kirke-Hyllinge, der opholdt sig ved en adresse i området.

Han havde stadig en lang kniv i hånden og udtalte truende til politiet, at han ville gøre skade på politipersonalet, såfremt politiet kom nærmere.

Herefter gik han ind på adressen, mens politiet afspærrede området, så manden ikke kunne være til fare for andre.

I de næste timer forsøgte politiet at få kontakt til den 38-årige, der stadig opholdt på adressen, hvilket først lykkedes efter mere end tre timer, hvor han frivilligt kom ud fra adressen.

Manden blev herefter udramatisk anholdt, og ved visitationen af ham fandt politiet ham i besiddelse af godt 23 gram amfetamin, inden den anholdte blev transporteret til politistationen i Roskilde i forbindelse med den fortsatte sagsbehandling i sagen.

Ved en efterfølgende ransagning af adressen, hvor den 38-årige havde opholdt sig, fandt politiet den lange kniv, der havde en bladlængde på 30 cm.

De ulovlige effekter blev beslaglagt som beviser i de sager, som den 38-årige kan mistænkes for at have overtrådt.

I forbindelse med indsatsen i Ejby fik politiet assistance fra det lokale redningsberedskab og Beredskabsstyrelsen, som derfor også var til stede i området.

Den anholdte, 38-årige mand blev sigtet for trusler mod politiet, overtrædelse af knivloven samt overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, inden han efter afhøring til sagerne og efter en nærmere vurdering af de konkrete omstændigheder i sagen blev løsladt i løbet af natten.

Han er således fortsat sigtet i sagerne, som senere vil finde sin strafferetlige afgørelse i forbindelse med et retsmøde.

Ejby

Share.

About Author

Avatar photo