Syng dansk med Fjordkoret

Syng dansk med Fjordkoret

Det danske er i højsædet, når Fjordkoret inviterer til cafékoncert med indlagte fællessange mandag den 29. oktober.

Har man sagt Svantes lykkelige dag, Hilsen til forårssolen eller Go’ nu nat, har man også sagt Benny Andersen. 

Den folkekære digter og sangskriver, der gik bort i august, mindes med en god håndfuld sange, alle i arrangement af korleder og dirigent Bo Davidsen.

En anden kunstner og musikalsk fortolker af danskheden, som for nylig blev stille, Kim Larsen, er der naturligvis også blevet plads til i programmet. 

Nogle vil måske mene, at deres verden med Kim Larsens død er blevet en smule mere ”kold og forladt”, men så er der mulighed for at varme hjertet ved at synge med på sangen Papirsklip fra Kim Larsen-albummet Midt om natten. Ud over kendte og knap så kendte sange af danske komponister og tekstforfattere byder cafékoncerten på en enkelt premiere – en musikalsk hyldest til en af lokalområdets naturperler, Færgelunden, med tekst og melodi af Michael von Bülow fra Fjordkoret og arrangement af Bo Davidsen.

Fjordkorets cafékoncert er et led i Spil Dansk Ugen, som omfatter over 1000 musikarrangementer over hele landet. En del af sangene ved koncerten er således fællessange, der er udvalgt af arrangørerne af Spil Dansk Ugen. Titler som Underlige aftenlufte, Godmorgen, lille land, Drømte mig en drøm i nat og Et hav, der vugger sig til ro, turde klinge velkendt hos mange.

Der er gratis adgang til koncerten, der finder sted i Elværket den 29. oktober kl. 19:30 og mulighed for at købe kaffe med kage, som kormedlemmerne selv har bagt.

Andre artikler fra denne uge