Spil Dansk-uge på bibliotekerne

Spil Dansk-uge på bibliotekerne

SPIL DANSK: I uge 44 er det Spil Dansk-uge i hele landet. Det er ugen, hvor den dansk producerede musik og det danske musikliv fejres.

På Frederikssund Bibliotekerne deltager man selvfølgelig også i festen og byder på masser af dansk sang og musik.

Mandag den 29. oktober kl. 17-18:00 lægger man ud på Frederikssund Bibliotek, hvor Musikskolens blæser-elever og Musikskolens Strygekvartet giver en koncert, hvor de spiller dansk musik.

Tirsdag den 30. oktober kl. 16-17.:00 spiller The Mes på Skibby Bibliotek. The Mes består af musikerne Morten Dalgas på trommer, Steen Madsen guitar og sang samt Erik Herss på bas. The Mes har afsæt i foreningen ”Sangskriverne” i Kirke Hvalsø, og de siger selv om deres musik, at den er rytmisk, alternativ, seriøs og finurlig. Teksterne er med kant, der giver stof til eftertanke – eller måske et lille smil. Torsdag den 1. november kl. 16.30-17:30 byder Slangerup Bibliotek på koncert med teenage-koret T drops og andre medlemmer af Musikskolens korskole, der vil synge danske sange. Desuden vil nogle af Musikskolens klavereleverne spille dansk musik fra alle tider.

Der er gratis adgang til alle tre koncerter, og tilmelding er ikke nødvendig.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »