Større telt giver mere fest

Større telt giver mere fest

SKIBBY: Arrangørerne bag byfesten, som foregår i og omkring Skibbyhallen fra den 9. til 11. august har i år valgt et større telt til festpladsen, så endnu flere mennesker kan være en del af festen. 

Det betyder at der både er plads til en bar og til, at endnu byfestgæster kan søge i ly, hvis der mod al forventning skulle komme regn. Men det betyder også, at der er blevet fyldt lidt mere musik på programmet. 

Fredag aften underholder guitarduoen Mig og Bonden. De fortolker gode gamle Shu-bi-dua sange med fokus på detaljen og den gode melodi i hvert enkelt nummer. 

Lørdag eftermiddag, mens teltet er fyldt med damer til frokost, kommer den lokale Lasse spillemand og underholder med guitar og sang, både egne numre og kopinumre af eksempelvis Mads Langer, Eric Clapton og Tim Christensen.

Mellem teltet gøres klart til aftenens underholdning, rykker musikken ud af teltet, og duoen You and Me underholder på festpladsen. De spiller primært covernumre af blandt andet Dolly Parton, Bryan Adams, The Beatles og Kim Larsen, men blender også egne numre ind i repertoiret. 

Underholdningen i teltet lørdag aften er lagt i hænderne på sangeren og guitaristen Stig Michael, der spiller op til dans. Han  har optrådt over hele landet, på både små og store spillesteder. 

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »