Stafet for livet – der hvor du er

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Fælleskab, aktiviteter og nærvær er Stafet For Livets fundament, også i 2021, hvor man har valgt en ny måde at afvikle stafetten på, fortæller Charlotte Drue Aagaard, der er formand i Frederikssund.

– Det gør vi blandt andet for at sikre, at vi overholder de til en hver tid gældende retningslinjer i forhold til COVID-19. Vi har valgt at se denne begrænsning som en mulighed for at skabe ny udvikling for stafetten i hele vores smukke kommune. Vi kommer til at tilbyde mere fleksible rammer for holdene, end dem man kender fra tidligere.  

Grundtanken for 2021 er, at holdkaptajnerne etablerer en rute i deres eget nærområde, og at holdet går, løber, cykler m.m. ud fra et fælles udgangspunkt, eksempelvis en have eller et lokalt kulturhus. 

Holdene får derfor en endnu mere afgørende betydning for, hvordan udformningen af Stafet For Livet Frederikssund 2021 bliver.

– Stafet For Livet Frederikssund 2021 kommer til at foregå mange forskellige steder i vores kommune. Holdene kommer til at skabe synlighed i nærområderne, og Stafet For Livet Frederikssund får potentielt adgang til deltagere, som ikke kender Stafet For Livet i forvejen, forklarer Charlotte Drue Aagaard.

Der er åbnet for tilmeldingen på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/frederikssund .

– Vi ved allerede nu, at www.3600marathon.dk afvikler et 24 timers støttearrangement. Der også er andre følere ude hos lokale cykelentusiaster og skønne skæve fantastiske anderledes indslag. 

Deltag i debatten
Share.

About Author