SSSK forlænger sponsoraftale med idrætsforbund

SSSK forlænger sponsoraftale med idrætsforbund
SONY DSC

Fodboldholdet for flygtninge i Skuldelev forlænger sponsoraftalen med Danmarks Idræts Forbund.

 

SKULDELEV: SSSK, Skuldelev Selsø Sportsklub Kildens flygtningehold har netop – for tredje gang – modtaget økonomisk støtte fra Danmarks Idræts Forbund for tredie gang, så holdet af flygtninge og danskere også i efteråret kan spille fodbold i Skuldelev.
Det øger integrationen, og der bliver talt mere dansk mellem flygtningene. SSSK er udpeget til at være modtagerklub for flygtninge – som den eneste klub for seniorer på Sjælland.
Ideen til at starte et hold opstod hos en lokal ildsjæl, faktisk en ung kvinde, der havde set, de unge flygtninge på Skuldelev Kro gik og kedede sig i byen. Man trænede indendørs med etniske danskere, og meget snart viste det sig, at tilslutningen var meget stor. Så klubben tilmeldte et hold i DBUs serie 6.
Tilslutningen er fortsat vokset, også efter at Skuldelev Kro er blevet nedlagt som flygtningecenter.
Nu kommer spillerne fra store dele af Sjælland, så langt væk som Gentofte, Hillerød og Farum, fortæller Asger Clausen fra SSSK.
Holdet er rykket op i serie 5 og har netop vundet deres første to kampe i efteråret. For øjeblikket er 30 flygtninge seniorer registreret og fem ungdomsspillere.
Selvom mange af spillerne nu har fuldtidsjobs, går det ikke ud over den ugentlige træning, hvor der altid er livlig aktivitet på SSSKs baner. Hovedsponsoren DIF har netop bevilget nyt tøj til holdet.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »