Spis sammen

Spis sammen

JÆGERSPRIS: Mandag  skød Folkebevægelsen mod Ensomhed den landsdækkende kampagne ”Danmark Spiser Sammen” i gang. Ældre Sagen bekæmper sammen med Folkebevægelsen alvorlig ensomhed på tværs af aldersgrupper ved at øge fokus på relationer og gode fællesskaber.

 Som en del af det landsdækkende initiativ, der sætter fokus på fællesskab og det sociale omkring et måltid, inviterer Ældre Sagen Jægerspris igen til fællesspisning. 

 – For mange kan det være svært eller endda næsten umuligt at gå alene ud og møde nye mennesker. Vi opfordrer derfor alle inter-
esserede til at invitere en ven, kollega eller nabo med til arrangementet. Det er nemmere at komme ud af døren, når man har følgeskab, lyder det fra foreningen, der understreger, at alle er velkomne, uanset alder. Der kræves heller ikke medlemskab af Ældre Sagen. 

Arrangementet finder sted i Færgelundens Motel & Kursuscenter på Skovnæsvej 2 torsdag den 25. april. Der bliver serveret buffet samt kaffe og kage. Nicolai Bang vil underholde med viser, sang og musik.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »