Randi Laubek besøger Musik mellem Fjordene

Randi Laubek besøger Musik mellem Fjordene
Randi Laubek har gået sine egne musikalske veje. Nu besøger hun Rejsestalden i Jægerspris.

JÆGERSPRIS: Lørdag 25. maj byder Musik mellem Fjordene endnu engang indenfor i Rejsestaldens hyggelige lokaler, og denne gang er det Randi Laubek, der leverer musikken. Det er kl. 20.00 og billetter købes via linket på musikmellemfjordene.blogspot.com

Randi Laubek har gået sine egne musikalske veje siden succeserne med debutalbummet ”Ducks And Drakes” og efterfølgerne ”Almost Gracefully…” og ”The Wedding Of All Things”. Den store opmærksomhed, der fulgte i kølvandet på de tre første udgivelser, fik hende til at stoppe op. Hun havde vundet 3 Grammyer, og blev spillet på stort set hver eneste café og i radioen, men al virakken omkring hende kom til at støje og handle om alt muligt andet end musikken. Randi Laubek var nødt til at finde tilbage til udgangspunktet og fordybelsen i musikken, hvor hun altid har haft sit private rum.

En koncert i Rejsestalden er som altid en intim og koncentreret oplevelse i det lille hyggelige koncertrum. Der er max 70 billetter til salg, så musikere og publikum kommer så tæt på hinanden, at dialogen nærmest giver sig selv.

Andre artikler fra denne uge