Obligatoriske kurser for faglærte og ufaglærte

0

SKIBBY: Erhvervsudvalget i Skibby Aktive for Fjordlandet har indgået en aftale med U-Nord, Roskilde Tekniske Skole og AMU om at afvikle en række kurser, som er obligatoriske for ansatte i bygge-, gartner og håndværksbranchen – i Skibby. 

Kurserne, som spænder fra førstehjælp og bukke- og rullestilladskurser til, hvordan man håndterer sikkerhed ved arbejde på vejenmed tungt eller varmt gods, afholdes alle på Produktionsskolen i Skibby i løbet af januar og februar 2022. 

– Det første kursus foregår allerede 19. og 20. januar. Så det er om at komme til tasterne nu, siger Peter Schønemann, som er en af arrangørerne bag kurserne. 

Han ser frem til at kunne sende sine medarbejdere på kursus lokalt og håber, at andre lokale virksomheder bakker op om initiativet.

Man kan læse mere om kurser og tilmelding på www.skibbyaktive.dk.

Kursuspriserne er fastsat af AMU og afhænger af, om  man er faglært eller ufaglært. 

Der vil være mulighed for at søge AMU godtgørelse og nogle fagforbund giver tilskud pr. time. Refusionerne søges af arbejdsgiver. 

Der skal tilmeldes minimum otte deltagere pr. kursus for at oprette et hold. Bliver et kursus hurtigt fyldt op, er der mulighed for at supplere med ekstra kurser.

Share.

About Author