Nytårsmarch for 22. gang

0

JÆGERSPRIS: Præcis 115 borgere i alle aldre deltog i den traditionelle Nytårsmarch, som for 22. gang blev afviklet Nnytårsdag med start og mål ved Rejsestalden i Jægerspris. Det fortæller Ole Munch, formand for Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris.

Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris har i alle årene stået for arrangementet, som desværre ikke kunne gennemføres sidste år.

Men i år tog borgere i alle aldre mod tilbuddet om en frisk vandring i det smukke Slotshegn og Slotspark til Jægerspris Slot, som en aktiv start på 2022.

Hjerteforeningens Motionsklub havde naturligvis bestræbt sig på at gennemføre marchen efter alle myndighedernes forskrifter, hvilke til fulde lykkedes.

Forrest gik lederne af Hjerteforeningens gå- og cykelgruppe, henholdsvis Anne Borup og Søren Andersen, mens løbetræner Klaus Forup og chefløbetræner Ole Munch lå henholdsvis midt i og bagest i feltet. 

Helt som forventet holdt deltagerne sig i de (familie)grupper, man var ankommet i. Og allerede efter få hundrede meters gang var der en naturlig stor spredning i feltet.

– Mange deltagere udtrykte stor glæde over deltagelsen og over den forbilledlige gennemførelse af Nytårsmarchen, fortæller Ole Munch.

Grevinde
Dannerløbet

Der er nu under tre måneder til Grevinde Dannerløbet, som forhåbentlig kan gennemføres efter planen, søndag den 3. april 2022.

– Selv om Nytårsmarchen adskiller sig markant fra et motionsløb, ser Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris nu med fortrøstning frem til Grevinde Dannerløbet, fortæller Ole Munch.

Deltag i debatten
Share.

About Author