Ny havnemole indvies

Ny havnemole indvies
Lyndbys nye havnemole indvies søndag 9. juni, hvor alle er velkomne.

LYNDBY: Søndag 9. juni kl. 14.00 indvier Lyndby Havn sin nye havnemole. Lyndby Havn er en privat andelshavn for medlemmer af Lyndby By- og Bådelaug, men de byder alle velkommen til at deltage i fejringen og opleve den gode stemning.

Lyndby Havn, som oprindeligt var et lille bådleje, er gennem årene blevet udbygget til en moderne lystbådehavn og har i år opnået status som en klasse A havn. Havnen har 50 bådpladser, som tilbydes medlemmer af Lyndby By- og Bådelaug. Hvis der er ledige pladser, kan de også udlejes til bådejere uden for Lyndby Havns medlemsområde.

Den nye havnemole er tegnet af Ole Nielsen og opført af Havnebyg ApS. Projektet er blevet muligt gennem et kommunekreditlån, som Lejre Kommune har stillet garanti for, samt havnens egne opsparede midler. Derudover har Friluftsrådet og Nationalparken Skjoldungernes Land ydet økonomisk støtte til projektet.

Lyndby By- og Bådelaug byder på grillpølser og drikkevarer til rimelige priser. Initiativtagerne ser frem til at fejre denne milepæl med alle og glæder sig til at se mange besøgende, både lokale og gæstesejlere, som nyder de smukke omgivelser.

Indvielse
14.00: Velkomst ved formanden for havneudvalget, Thomas Pedersen
14.10: Tale ved borgmester Tina Mandrup
14.30: Musik v. Harmonikaspiller Lars Grand
14.30: Sæludsætning og sejltur med vikingeskibet Nidhug
15.30: Indvielse af sælstenen

Andre artikler fra denne uge