Nu må det være tid til cykelsti til Kulhuse

Nu må det være tid til cykelsti til Kulhuse

Af Tina Tving Stauning (A) Gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe Frederikssund Byråd

Nu må det være tid til at få afsat pengene til en cykelsti til Kulhuse og ikke mindst komme i gang med arbejdet. Alle planerne er lavet. 

Cykelstien er savnet, og der køres stadig alt for stærkt på vejen mellem Jægerspris og Kulhuse til, at det er trygt at cykle gennem det naturskønne område. 

Kulhuse er en af kommunens fineste perler med strand, havn, medborgerhus, handel, færge, masser af sommerhuse, gæster og turister og mange fastboende. 

Busserne kører ikke fra og til så tit, så det gør noget, og mange vil gerne til og fra Kulhuse på den to-hjulet. Men det er en farlig vej.

Selv om kommunekassen er slunken, og vi igen skal spænde livremmen ind, så må det være nu, at de fornødne millioner sættes af til at komme i gang med cykelstien. 

Vi socialdemokrater er ikke i tvivl. Det må  og skal være nu, at det sker.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »