Mad og hygge er opskriften mod ensomhed

Mad og hygge er opskriften mod ensomhed

SKIBBY: Ældre Sagen i Skibby har i samarbejde med Folkebevægelsen mod Ensomhed haft succes med sponseret fællesspisning, fortæller næstformand Frede Vittrup Christensen.
63 havde fundet vej til traktementet onsdag den 2. maj i gymnastiksalen på Nyvej 7y.
Menuen bestod af mørbradgryde med ris efterfulgt af kaffe og rugbrødslagkage
– Med dygtig ledelse og et godt overblik af Gitte Svendsen havde frivillige fra Ældre Sagen selv lavet og serverede maden. Derfor var prisen kun 50 kroner for mad, kaffe og kage. Drikkevarer var for egen regning.
– Ud fra stemningen i salen var der ikke noget, der tydede på ensomhed hos nogen. Men formålet med fællesspisninger er jo netop at forebygge og imødegå ensomhed hos både unge og ældre.
Arrangementet sluttede ved 20-tiden.
”Danmark Spiser Sammen”-arrangementet har Ældre Sagen tillige afviklet i Birkehuset, Ferslev den 18. april med 21 deltagere og i Skuldelev Hallens cafeteria den 24. april med 19 deltagere.

Foto: Steen Westh

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »