Koncert i psykiatriens tegn

Koncert i psykiatriens tegn
oznor

FREDERIKSSUND: Den 12. juni kan man opleve en ganske særlig aften i Frederikssund Kirke. Her optræder duoen ”Me and Maria”. Duoen er blandt andet kendt fra “GO’ Morgen Danmark,” hvor de i februar lancerede titelnummeret fra deres nye album “Med tusind stjerner.” 

Her fortalte sangerinden Maria Anna Rosenberg om deres koncerter i psykiatrien. Maria mistede sin mor til selvmord for otte år siden, og lige siden dengang har hun haft et ønske om at bringe mere kreativitet ind i psykiatrien. 

Hun optræder sammen med Johannes Pehrson på basguitar.

Plads til alle følelser
Musikken skaber rum til ro og fordybelse med blide toner, stemningsfuld lyssætning og fortællinger. 

De opløftende sange og ønsket om mere kreativitet i psykiatrien, vakte interesse hos “Bedre Psykiatri” i Frederikssund, ”Lær at tackle” fra Frederikssund Kommune og Frederikssund Kirke, der gik sammen om at arrangere en aften for mennesker, der kender til at vakle i livet.

Gratis entre
Koncerten finder sted klokken 19.30 den 12. juni i Frederikssund kirke. 

På programmet er duoens egne sange samt kendte sange og fortællinger. 

Man kan forvente en aften med masser af nærvær og høj kvalitet.

Der er gratis entré, så det er først til mølle. 

Dørene åbnes klokken 19.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »