Lørdagsmarked med spejdere og bryghus

Lørdagsmarked med spejdere og bryghus

SKIBBY: På lørdag den  8. juni er der igen lørdagsmarked i Bymidten fra klokken 10 til 14. Hvad vil det sige at være spejder i Fjordlandsgruppen? Kom og få en snak med dem og lav dit eget snobrød eller pandekage over bål. Sønderby Kultur-og Bryghus er også til stede med en stand på lørdagsmarkedet i Skibby Bymidte. Her kan man høre nærmere om planerne med det nye fælleshus, som etableres i den nedlagte Brugsforening ved gadekæret midt i idylliske Sønderby.

Efter tre års tålmodigt forarbejde er det i foråret 2019 lykkedes de ihærdige sønderbyboere at overtage ejendommen gennem et nystiftet anpartsselskab. 

Nu er de igang med at brede ejerskabet ud til flest mulige. For 1000kr kroner kan man købe en af de 400 anparter og således blive medejer af Sønderbys nye kulturhus, som også kommer til at rumme mikrobryggeriet Sønderby Bryghus. 

På lørdagsmarkedet kan man høre mere om initiativet – og få mulighed for at købe anparter.

 De lokale bolsjemagere er også med på markedet, så der er lækkerier til den søde tand samt gode lopper og gode tilbud, der også faldbydes på pladsen.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »