Kasper Andersen bliver løsgænger frem til valget

Kasper Andersen bliver løsgænger frem til valget

DFs Kasper Andersen har skiftet parti. Årsagen er resultatet af partiets opstillingsmøde i forbindelse med det kommende kommunalvalg.

Af Palle Bruselius

 

POLITIK: Kasper Andersen, viceborgmester i Frederikssunds byråd, har forladt Dansk Folkeparti og har meldt sig ind i Det konservative Folkeparti. Han stiller samtidig op som en af Det konservative Folkepartis i alt 23 kandidater ved kommunalvalget i november i år.
Det har samtidig udløst nogle rokader i byrådet.
Kasper Andersen er i resten af byrådsperioden løsgænger i Frederikssund Byråd. Lars Thelander Bostrøm (O) bliver nyt medlem af Økonomiudvalget og Inge Messerschmidt (O) nyt medlem af Fritidsudvalget. Kasper Andersen beholder viceborgmesterposten frem til kommunalvalget.
På sit møde 29. marts godkendte et enigt byråd på anmodning fra Dansk Folkeparti, at Lars Thelander Bostrøm (O) afløser Kasper Andersen som medlem af Økonomiudvalget. Bostrøm udtræder samtidig af Fritidsudvalget og Inge Messerschmidt (O) overtager pladsen.
Baggrunden for skiftet er, at Kasper Andersen ret usædvanligt ikke blev valgt som spidskandidat for DF til det kommende kommunalvalg. Han fik i stedet en fjerdeplads ved DFs opstillingsmøde
Kasper Andersen overtog viceborgmesterposten i 2014, fordi hans ekskone, folketingsmedlem Pia Adelsteen (DF) flyttede fra kommunen.

Andre artikler fra denne uge