Jobcenteret får flot resultat

Jobcenteret får flot resultat

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Vækstudvalgets har de senere år opprioriteret Jobcenter Frederikssunds service og samarbejde med det lokale erhvervsliv. Samarbejdet er blevet udbygget, jobcenterets konsulenter er blevet efteruddannede, kontakten til virksomhederne systematiseret og koordineret, servicen er udvidet med praktisk hjælp, og der er opbygget tætte samarbejdsrelationer med langt flere virksomheder de seneste år.

Den indsats har båret frugt, hvis man skal tro den seneste tilfredshedsundersøgelse.

De lokale virksomheder, som jobcenteret samarbejder med, er de seneste to år blevet spurgt til deres tilfredshed med servicen og kommunikationen med jobcenteret. Allerede sidste år var tæt på 90 procent af virksomhederne tilfredse. I år er tilfredsheden steget til 94procent.

Samtidig mener 87 procent af arbejdsgiverne i år, at de er tilfredse eller meget tilfredse med den information om rettigheder og muligheder, de får ved kontakten med jobcenteret. Det  er en stigning på 15 procent siden sidste år.

200 mere
Det tætte og gode samarbejde er både til gavn for det lokale erhvervsliv og ledige borgere. Blandt andet får borgere, med vanskeligheder udover ledighed mulighed for at prøve kræfter på rigtige arbejdspladser, hvilket som oftest er den bedste måde at opnå varig beskæftigelse. 

For yderligere at hjælpe virksomhederne med at tiltrække, udvikle og fastholde medarbejdere, har Vækstudvalget i Beskæftigelsesplanen for 2019 sat et mål om, at jobcenteret skal opsøge yderligere 200 virksomheder uden hidtidig kontakt med jobcenteret.

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »