Trasbo vinder udbud på Frederiksberg

Trasbo vinder udbud på Frederiksberg

SKIBBY: Servicevirksomheden Trasbo A/S har underskrevet en aftale med Frederiksberg Kommune om at blive førsteleverandør af tøjvask under fritvalgsordningen til borgere på Frederiksberg fra næste år.

Fritvalgsordningen giver hjemmeboende visiterede borgere frit valg mellem to leverandører inden for eksempelvis hjemmehjælp, tøjvask, rengøring og lignende. Trasbo har vundet konktrakten om at være førsteleverandør af tøjvask, som cirka 750 frederiksbergborgere er tilknyttet.

Frederiksberg Kommune er den 14. kommune, som indgår et samarbejde med Trasbo A/S om tøjvask.

– Vi betjener allerede 1.200 personer med tøjvask i de forskellige kommuner, og med tilgangen af Frederiksberg stiger det antal betydeligt, fortæller direktør Birgitte Trasbo, som forventer at skulle ansætte yderligere personale i forbindelse med den nye opgave.

Trasbo A/S har cirka 100 medarbejdere ansat. Udover tøjvask og rens leverer firmaet også erhvervs- og privatrengøring samt vinduespudsning for virksomheder og private.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »