Jægerspris Revyens direktør nomineret til fornem pris

0

JÆGERSPRIS: Jægerspris Revyens unge direktør, Lukas Birch, er blevet nomineret til Årets gennembrud for sit arbejde på Kerteminde Revyen 2021.

Lukas Birch er forestillingsleder, instruktørassistent, tekstforfatter og samtidig med på scenen i årets Kerteminde Revy, hvor han har lavet revy sommeren over.

 – Det er altid en kæmpe ære, når folk sætter pris på det arbejde, jeg laver, og når jeg så ligefrem bliver nomineret til en pris – ja, så er det svært at få armene ned, fortæller Lukas Birch.

– Jeg var på vej i seng, da jeg pludselig får sendt et link til alle nomineringerne. Først tænkte jeg: Det kigger jeg lige nærmere på i morgen, for jeg var ret træt, men da jeg så så mit eget navn, blev jeg pludselig frisk igen, griner Lukas Birch, der som ung i branchen ser det som et stort skulderklap og anerkendelse.

 – Jeg er oppe imod nogle virkelig dygtige kollegaer. Om jeg går hele vejen og vinder prisen, det må tiden vise. Jeg er i hvert fald ekstremt beæret over at blive nomineret, fortæller han.

På hjemmebane er  de allerede godt i gang med forberedelserne til Jægerspris Revyen, der spiller i januar og februar 2022.

Deltag i debatten
Share.

About Author