Ikke kun varm luft: Årets håndværker er lokal

Ikke kun varm luft: Årets håndværker er lokal
Indehaver af Mejsegaarden, Henrik Kirkestrup kan sammen med sine ansatte kalde sig Årets Håndværker i kategorien ”Varmepumpefirma med ansatte”.

Af journalist Tomas Skov

KIRKE HYLLINGE: Torsdag 25. april 2024 skulle ”Årets Håndværker” kåres i Cirkusbygningen i København, hvor mere end 1000 fremmødte var til stede. Alle håndværkere var blandt de bedste i forskellige kategorier, og aftenens resultater blev meddelt under stor jubel.

Overrasket vinder
Det var med god del ydmyghed, taknemmelighed og ikke uden en vis stolthed, at Henrik Kirkestrup på vegne af Mejsegaarden blev kåret som ”Årets Håndværker 2024” i kategorien ”Varmepumpefirma med ansatte”.

– Alene at blive nomineret blandt fem virksomheder, når man er nystartet med varmepumper for to år siden, havde jeg ikke regnet med. Så at jeg ligefrem skulle vinde prisen, kom helt bag på mig, fortæller Henrik Kirkestrup, der er indehaver af Mejsegaarden og bor i Kirke Hyllinge.

Deler æren
Han retter sin dybeste tak til alle kunder, forretningsforbindelser og sin familie for den tillid, de har vist ham ved at medvirke til kåringen.

– En tak skal også lyde til alle mine medarbejdere, uden hvis hjælp Mejsegaarden ikke ville have vundet den fine titel, fortsætter Henrik Kirkestrup, der deler æren med fem medarbejdere.

Kommet for at blive
Der har været travlhed på Mejsegaarden siden begyndelsen for to år siden, der på godt og ondt faldt sammen med krigen i Ukraine, hvilket som bekendt sendte gaspriserne i vejret.

– Nu er gassen faldet i pris, men varmepumper er kommet for at blive. Samtidig ligger der nu mange varmepumper på lager, hvilket presser prisen i bund, så man skal nok overveje at skifte inden længe, anbefaler prisvinderen.

Andre artikler fra denne uge