Håndslag på dialog

Håndslag på dialog
Udvalgsformand Jesper Wittenburg, Henrik Kysgaard og Lars Møller fra FIR, Alice Linning fra BUS og Per Gottlieb fra KUF. Foto: Frederikssund Kommune

– mellem foreninger og kommuen.

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Frederikssund Idrætsråd, Børne- og Ungesamrådet, Kulturrådet i Frederikssund og Aftenskolernes Samråd har hver især underskrevet en samarbejdsaftale med Fritids- og Kulturudvalget. 

Aftalen er et håndslag på et formaliseret samarbejde, der skal sikre en dialog mellem foreningslivet og Frederikssund Kommune.

Frederikssund Kommune har gennem samrådene løbende mulighed for at rådføre sig med en række engagerede mennesker, der har fingeren på pulsen i forhold til det lokale foreningsliv inden for idræt, spejder, kultur og aftenskoleområdet.

Formand for Fritids- og Kulturudvalget, Jesper Wittenburg, fortæller, at han sætter stor pris på samarbejdet og den konstruktive dialog, der finder sted med samrådene.


Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »