Åbningsfest i Aldi

Åbningsfest i Aldi

Efter at have været lukket i otte uger, åbner Aldi i Skibby på fredag – med
et helt nyt butikskoncept. Det bliver
fejret på forskellig vis.

Af Conny Probst

SKIBBY: Når man spørger Rikke Hansen, butikschef i Aldi på Hovedgaden 1B, hvad hun allermest glæder sig til at vise kunderne, når butikken genåbner den 12. april klokken otte, kommer svaret prompte: ”- Hele butikken. Det bliver bare så godt”. 

Aldi har været lukket siden den 18. februar, hvor man gik i gang med at ombygge butikken. Fredag lukker man dørene op til et helt nyt butikskoncept, der skal give kunderne en mere moderne indkøbsoplevelse.

– Vi har fået nyt inventar, nye farver og ny bake-off. Det er blevet super hyggeligt, fortæller Rikke Hansen, der tiltrådte som butikschef 1. april. Og som er retur i Skibby efter to og et halvt år i en anden Aldi-butik.

Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af fersk kød, frisk frugt og grønt i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-produkter. – Vi har udvidet vores sortiment af økologiske varer og har i dag over fra 200 varer, fortæller Rikke Hansen. 

Derudover vil man kunne finde hjælp til dagligdagen med inspirerende temaområder og en convenience-reol med et bredt udvalg af hurtige snacks, færdigskårne salater og færdigretter.  Ved fredagens åbningsfest byder Aldi kunderne på gratis kaffe og rundstykker mellem klokken 8 og 10. Senere er der gratis pølsehorn og lune popcorn.

Dagen igennem er der balloner til børnene, der også kan deltage i en konkurrence om en kæmpe pose slik. 

De første 200 kunder kan glæde sig over en blomst, og ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder til kunderne; og der er hele 800 præmier i spil. 

Om eftermiddagen er der ansigtsmaling, påskeharen kigger forbi, og der bliver mulighed for at deltage i en æggejagt.


Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »