Genbrugsbutik inviterer nye frivillige indenfor

Genbrugsbutik inviterer nye frivillige indenfor
De frivillige på billedet er fra venstre: Eva Furdal, Karen Brogaard Jensen, Yda Hasfeldt, Tove Hasfeldt, Andrea Andersen og Birthe Petersen. De glæder sig til at byde nye frivillige ind i butikkens hyggelige fællesskab.

SKIBBY: Tirsdag den 15. januar står de frivillige i Danmission Genbrug i Skibby, der ligger på Hovedgaden 4 C, klar til at byde nye frivillige ind i fællesskabet. Butikken inviterer til både 11-års fødselsdagsudsalg og åbent hus, hvor nye som gamle kunder er mere end velkomne. 

Hele dagen i butikkens åbningstid fra klokken 10 til 17 vil der være 50 procent på alle varer. Mellem klokken 13 og 15 er der særligt fokus på at byde nye frivillige indenfor. Her kan man drikke en kop kaffe og høre, om hvordan man bliver en del af holdet.  

Som frivillig i genbrugsbutikken i Skibby er der mulighed for at arbejde de antal timer, der passer én bedst. Der er en bred vifte af arbejdsopgaver at vælge imellem. Det fortæller udviklingskonsulent i Danmission Genbrug, Sten Åge Larsen. – Det at være frivillig i en genbrugsbutik er meget mere end at stå bag kassen. Der er også brug for folk, der kan lide at sætte bøger i alfabetisk orden, folk der kan lide at reparere ting, og folk der har lyst til at dekorere vinduer eller stå for butikkens Facebook-side.   

Størstedelen af de frivillige, der er i Danmission 82 genbrugsbutikker, er efterlønnere eller pensionister.  

Ingen genbrugslugt
I Skibby lyder butikkens opskrift på succes på en god blanding af gode butiksforhold, vedholdende stamkunder, at lokalsamfundet indleverer gode brugte ting og engagerede frivillige, fortæller Sten Åge Larsen. 

– Vi har en flot butik, og her lugter absolut ikke af genbrug. 

Overskuddet fra salget i butikken går til Danmissions velgørende arbejde i ind- og udland. Danmission støtter blandt andet en syskole på Zanzibar, der uddanner kristne og muslimske kvinder.   

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »