Fra politiets døgnrapporter

0

Anmeldelser hos Nordsjællands og Midt- og Vestsjællands Politi i den forgangne uge.

HORNSHERRED: Flere træer udsat for hærværk i Jægerspris: 

Flere gamle æbletræer og et kastanjetræ, som stod på en grund på Fiskerhusevej, er i perioden fra midt i maj til i går, tirsdag klokken 11.00, blevet kraftigt beskåret af ukendte hærværksmænd.

Færdselsuheld/narkokørsel uden førerret, Nørre Hvalsø : 

Tirsdag klokken 15.58 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, idet to biler var stødt sammen på Holbækvej i Nørre Hvalsø. 

Ved politiets ankomst til uheldsstedet viste det sig, at de to førere af de to implicerede personbiler var kommet ud af bilerne ved egen hjælp, så de blev tilset af personale fra de ambulancer, der var blevet sendt til uheldsstedet. 

En 46-årig kvinde fra Skibby var i sin personbil kørt ad Holbækvej mod syd, da hun under ligeudkørslen af ukendte årsager blev delvist frontalt blev påkørt af en modkørende personbil ført af en 39-årig mand fra Brønshøj. 

Begge parter var umiddelbart sluppet fra sammenstødet uden behandlingskrævende skader, men den 39-årige blev anholdt og kørt til et sygehus alligevel, idet han var mistænkt for at være påvirket af narkotika under kørslen og derfor sigtet for narkokørsel på uheldstidspunktet. 

Endvidere havde den 39-årige ikke nogen førerret, idet han ikke havde fået generhvervet kørekortet efter udløb i november 2018 af en tidligere frakendelse af førerretten. 

Politiet løslod ham efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Hærværk og tyveri af jolle, Skibby: 

Mellem mandag klokken 12.00 og torsdag klokken 11.15 skubbede ukendte gerningspersoner 27 kystsikringssten i vandet ved Selsø Møllekrog Bådelaug. 

I samme gerningstidsrum blev der også stjålet en glasfiberjolle fra stedet ved at klippe den jernkæde, som båden var lænket med, op.

Båden er efterfølgende blevet fundet i vandkanten kort derfra.

Deltag i debatten
Share.

About Author