”Den røde løber” blev indviet

0

Fredag den 28. maj blev det nye aktivitetsbånd, som forbinder Jægerspris Skole og Skole ved Kæret Afd. Kølholm, indviet officielt. Uofficielt er anlægget allerede taget i brug og i folkemunde omdøbt til ”den røde løber”.

JÆGERSPRIS: Mellem Jægerspris Skole og Skole ved Kæret Afd. Kølholm er der i det seneste års tid arbejdet på at anlægge et aktivitetsbånd, som består af en løbebane samt forskellige træningsredskaber og opholdspladser. Fredag den 28. maj blev hele anlægget officielt indviet.

I sin tale ved indvielsen lagde borgmester John Schmidt Andersen (V) blandt andet vægt på de samlede forandringer, der er sket i Jægerspris i de senere år:

– At vi har samlet flere skoler, et bibliotek, lokalarkivet og pædagogisk læringscenter på ét sted er et godt eksempel på, hvordan det at optimere brugen af vores bygninger også kan gå hånd i hånd med nye muligheder og nye synergier. Jeg vil gerne rose skolerne, for I har om nogen været gode til at udnytte de nye muligheder og skabe gode hverdagsoplevelserne for børnene, sagde borgmesteren og tilføjede:

– Skolens børn har allerede døbt aktivitetsbåndet ”Den røde løber”. Det navn synes jeg, er rigtig godt, for det er både en rød løber ind til stor festlighed, og at en løbebane ind til et væld af udfoldelsesmuligheder. Stort tillykke med Den røde løber.

Løbebane og træningsredskaber
Det nye anlæg omfatter en cirka 190 meter lang løbebane lavet i rødt gummi, som på atletikbaner. 

I den sydlige ende af banen er der lavet udendørs træningsredskaber, som kan benyttes som alternativ træning for foreningslivet og af motionister og forbipasserende gæster. 

I tilknytning til dette er der lavet en multibane til fodbold og floorball. 

Generelt har hele arealet fået et farvemæssigt og æstetisk løft, med nye adgangsstier ind i området og udtynding af buske og træer, der er med til at åbne området for offentligheden. 

Lige ved siden af den nye anlæg har fodboldstadion fået en udkigsplatform samt forbedret og sikret skrænten, så tilskuerne bedre kan nyde lokal fodbold. 

Samtidig har fodboldklubben med kommunalt tilskud selv anlagt et boldhegn omkring stadion, der forbedrer stadionfølelsen. 

Jægerspris Tennisklub indviede sidste år to nye padelbaner, som er stærkt efterspurgte. Det forventes, at borgere om kort tid kan booke disse baner igennem wannasport.

Fotos: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen

Fotos: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen
Fotos: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen
Fotos: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen
Fotos: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen
Deltag i debatten
Share.

About Author