Fornemt besøg i Skibby Kino

Fornemt besøg i Skibby Kino

SKIBBY: Lørdag d. 27. april klokken 20 åbner Skibby Kino dørene for en koncert med den amerikanske sanger og musiker Kenny White.  

Skibby er det ene af kun fire danske spillesteder, som Kenny White besøger på sin ”Springtime In Europe Tour”. 

Kenny White har medvirket på et utal af albumudgivelser som musiker og vokalist sammen med bla. David Crosby, Linda Ronstadt, Keith Richards og Shawn Colvin. Som pianist har han turneret med Tom Jones, og sammen med Marc Cohn har han skrevet filmmusik til Kevin Costner-filmen ”Message in a Bottle”. 

Kenny White har udgivet syv album, senest det anmelderroste ”Long List of Priors” fra 2016. 

Mange, der hører Kenny White til koncert første gang, undrer sig over, at de ikke har hørt om ham før. Hvilket også kan synes mærkeligt eftersom han er et kendt ansigt som sanger, sangskriver, producer og arrangør i New York’s musikermiljø.  

Musikalske venner
Som lyriker er Kenny White jævnligt blevet sammenlignet med Randy Newman og Leonard Cohen. 

Til hans koncerter deltager altid et bredt udvalg af internationale musikalske venner. Koncerten i Skibby Kino er ingen undtagelse. Her vil Kenny White blive bakket op af danske og internationale musikere, ikke mindst den engelske musiker og sanger Jonathan Spottiswoode der på denne tour fungerer som opvarmning for Kenny White. Spottiswoode har i 20 år stået i spidsen for det amerikanske band ”The Enemies”. Hans sangskrivning rammer en skønsom blanding af Ray Davies, Tom Waits og Nick Cave. 

Fælles for dem begge er,  at de elsker de små spillesteder. Ikke mindst danske, hvor der er direkte kontakt til publikum.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »