Fem-mod-fem håndbold

Fem-mod-fem håndbold

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

SKIBBY: SSS Kilden starter nyt håndboldtiltag for voksne (+16 år); five-a-side håndbold, hvor alle uanset håndbolderfaring og alder kan være med, fortæller Stine Lippert.

– Five-a-side Håndbold er et fem-mod-fem-spil på forkortet bane uden dommer – men med fuld knald på. Der er udviklet en helt ny bold m

– Og der er masser af muligheder for at ”blære sig”, selvom bolden er blødere end en klassisk håndbold. Småskader, en travl hverdag eller lidt bonuskilo på maven er ingen hindring. 

Holdet er netop startet  med 13 spillere i Marbækhallen.

– Der var fuld fart på, massere af afslutninger, godt humør og grin samt en hyggelig tredje halvleg med øl og vand, hvor snakken gik på kryds og tværs, fortæller Stine Lippert. 

– Vores plan er, at vi i opstartsfasen vil lave nogle gratis events, som bliver offentliggjort på vores facebookside og steder i lokalområdet. Næste gang fredag den 3 maj. 

Er man interesseret i at kombinere forskellige boldspil herunder five-a-side med styrke – og konditionstræning er der håndboldfitness i Skuldelevhallen onsdag aften og lørdag formiddag. 

[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”39257,39258″ img_size=”800×400″][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »