Flot resultat til rallykører fra Kirke Hyllinge

Flot resultat til rallykører fra Kirke Hyllinge

Peter Egholm fra Kirke Hyllinge vinder klassesejr og tager DM-føringen.

KIRKE HYLLINGE: I sit kun andet rally som co-driver for det unge rallytalent Sune Vallentin fortsatte Peter Egholm sin bemærkelsesværdige fremgang og vandt i weekenden klassesejr i Cimbern Rally i Tyskland.
Hermed har den 48-årige rally co-driver fra Kirke Hyllinge samtidig taget føringen i danmarksmesterskabet i klasse 2 for biler tunet efter Gruppe E-reglementet samt i Opel Corsa Rally Cup.
Sune Vallentin og Peter Egholm stiller op sammen i en Opel Corsa OPC, og i det krævende tyske rally, der tæller med til danmarksmesterskabet, vandt de deres klasse med 58,5 sekunder foran nummer to.
Næste rally for Peter Egholm bliver tredje afdeling af danmarksmesterskabet i rally den 12. maj på landevejene på Vestfyn.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »