Der arbejdes med tilslutningsanlægget

Der arbejdes med tilslutningsanlægget

Kronprinsesse Marys Bro tager mere og mere form hver eneste dag. På Fjordforbindelsens mindre bygværker er der også godt gang i byggeriet.

Af Conny Probst

FJORDFORBINDELSEN: Medio april påbegyndte man arbejdet på tilslutningsanlægget ved Frederikssundsvej. Med anlægget bliver Fjordforbindelsens motortrafikvej koblet på Frederikssundsvej.
Anlægget er et S-anlæg med rundkørsler på begge sider af Frederikssundsvej og med direkte forbindelser til Fjordforbindelsen og Vinge.
– Med tilslutningsanlægget får vi skabt en ny færdselsåre, der sikrer en nem adgang til Fjordforbindelsen og Vinge, og som mindsker trafikmængden over Kronprins Frederiks Bro,” fortæller projektchef Henrik Vincentsen på Fjordforbindelsens hjemmeside.

Trafikomlægning
I forbindelse med etableringen vil trafikken blive omlagt i en periode.
Arbejderne bliver planlagt, så de forstyrrer trafikken på Frederikssundsvej mindst muligt. Trafikken vil blive omlagt to gange, og første omlægning vil ske i efteråret 2018.
Tilslutningsanlægget er fremtidssikret og forberedt til en fremtidig Frederikssundsmotorvej.
Det er entreprenørfirmaet M.J. Eriksson, der bygger tilslutningsanlægget.
Anlægget vil stå færdig i efteråret 2019.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »