Der arbejdes med tilslutningsanlægget

Der arbejdes med tilslutningsanlægget

Kronprinsesse Marys Bro tager mere og mere form hver eneste dag. På Fjordforbindelsens mindre bygværker er der også godt gang i byggeriet.

Af Conny Probst

FJORDFORBINDELSEN: Medio april påbegyndte man arbejdet på tilslutningsanlægget ved Frederikssundsvej. Med anlægget bliver Fjordforbindelsens motortrafikvej koblet på Frederikssundsvej.
Anlægget er et S-anlæg med rundkørsler på begge sider af Frederikssundsvej og med direkte forbindelser til Fjordforbindelsen og Vinge.
– Med tilslutningsanlægget får vi skabt en ny færdselsåre, der sikrer en nem adgang til Fjordforbindelsen og Vinge, og som mindsker trafikmængden over Kronprins Frederiks Bro,” fortæller projektchef Henrik Vincentsen på Fjordforbindelsens hjemmeside.

Trafikomlægning
I forbindelse med etableringen vil trafikken blive omlagt i en periode.
Arbejderne bliver planlagt, så de forstyrrer trafikken på Frederikssundsvej mindst muligt. Trafikken vil blive omlagt to gange, og første omlægning vil ske i efteråret 2018.
Tilslutningsanlægget er fremtidssikret og forberedt til en fremtidig Frederikssundsmotorvej.
Det er entreprenørfirmaet M.J. Eriksson, der bygger tilslutningsanlægget.
Anlægget vil stå færdig i efteråret 2019.

Andre artikler fra denne uge

Kunst i garagen


SKIBBY: Der er kommet et nyt galleri, Kunstgaragen, Hovedgaden 18 i Skibby. Ejeren, Carsten Bruun, der har været medlem af

Læs mere »