Flere vil bosætte sig i Hornsherred

Flere vil bosætte sig i Hornsherred

Der er pæn efterspørgsel efter boliger i den sydlige del af Hornsherred. Det skyldes blandt andet den nye bro, der er på vej.

Af Conny Probst

 

SKIBBY: For kort tid siden var der rejsegilde på det femte og sidste dobbelthus, der siden maj er blevet opført på Fogedgårdsvej 21 til 39 i Skibby.
”Fogedgårdshaven” hedder de 92 kvadratmeter store lavenergihuse, som har Rohde & Nielsen ApS som bygherre. Og interessen har været stor, fortæller Bjarne Nielsen.
– De seks er allerede solgt, og der er stor interesse for de sidste fire, der står færdige til juni næste år.
De seks boliger er solgt til lokale, der har ønsket at blive i byen – i en mindre bolig.
– Det giver plads til nye børnefamilier – og til vækst i området, siger han.
Pt. er der 51 villaer og fire rækkehuse til salg i Skibby.
– Det er gået godt med hussalget det meste af året. Og køberne er bevidste om den nye bro, der er på vej, fortæller indehaver Susan Madsen fra HUSMadsen I/S, der har til huse på Hovedgaden 75.
– Det er især rækkehuse, der er efterspørgsel på, siger hun.
Hos Home bekræfter indehaver og ejendomsmægler Michael H. Jørgensen, at den nye bro er medvirkende til, at der generelt er god efterspørgsel på huse i hele området.
– Der er ingen tvivl om, at ”proppen” ved Frederikssund har fået mange købere til at fravælge Hornsherred. Udgiften til at der kommer en ny bro, har været med til at skubbe til folks beslutninger om at flytte til området.
– Der er stigende efterspørgsel efter både traditionelle parcelhuse og lidt mindre og nemmere boliger. Sidstnævnte hænger også sammen med ændringen i befolkningssammensætningen, siger han.

Foto: Steen Westh

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »