Det er helt uacceptabelt

Det er helt uacceptabelt

LÆSERBREV
Af Annelise Rasmussen
Fyrrehaven 40, 3630 Jægerspris

 

Det var dog et forfærdeligt oplæg fra Vejdirektoratet, man kunne læse i Lokalavisen, som bidrag til at få bilister til at benytte den nye Kronprinsesse Mary´s bro.
Som bosiddende på Hornsherred-siden vil jeg kun bruge den gamle bro.
Hvem herfra vil betale for at komme i Borgerservice, til læge/speciallæge til Hillerød sygehus for at nævne nogle oplagte hensigter – ikke jeg i hvert fald. Og sikkert heller ikke mange andre.
Jeg synes, det er helt uacceptabelt for os borgere på Hornsherred-siden, at Vejdirektoratet med deres forslag i den grad vil genere vores kørsel til Frederikssund.
At vælge kollektiv trafik kunne være et alternativ, men den vil jo også blive påvirket (her bliver også generet). Så vi ikke kan være sikre på at kunne nå eventuel videre kollektiv transport.
Det er helt uacceptabelt for os borgere i denne del af kommunen med disse bevidste chikanetiltag. Jeg går ud fra, at den nye kommunalbestyrelse vil markere sig imod Vejdirektoratets forslag og vise. at de står inde for een samlet Frederikssund Kommune, hvor ingen borgere bevidst bliver chikaneret på det groveste.

Andre artikler fra denne uge