Et liv med smerter

Et liv med smerter
Fibromyalgi- & Smerteforeningen markerer Den Internationale Fibromyalgidag søndag 12. maj kl. 11.00-13.00.

Vær med til at markere Den Internationale Fibromyalgidag.

FREDERIKSSUND: – Det er en sygdom, som mange døjer med. Også i familien, da der er ikke forståelse for sygdommen, som jo ikke kan ses – men den kan mærkes, siger Bente Schousboe, som er kontaktperson og rådgiver i Fibromyalgi- & Smerteforeningen.

Søndag 12. maj fra kl. 11.00-13.00 er der fokus på den smertefulde lidelse i Frivillighuset, Lundevej 7 i Frederikssund. Her indleder Bente selv dagen med at fortælle om sit arbejde som kontaktperson, og om den lokale netværksgruppe, der mødes den anden onsdag i hver måned, undtaget juli.

Herefter følger den fibromyalgiramte kunstner Hanne Sie, som sammen med sin mand vil fortælle om deres arbejde og om det at være pårørende.

Dagens sidste taler er Jacob Christensen fra Tetra Pharm, som vil fortælle om endocannabinoider i systemet og om den forskning, de bedriver i medicinsk cannabis.

Der vil blive serveret vand og lidt snacks undervejs. Tilmelding kræves, da der er begrænset antal pladser.

Tilmelding sker til kontaktperson Bente Schousboe på mail.: b.schousboe@outlook.dk eller på tlf. 20412487 mellem 13-16 på hverdage.

– Vi håber, så mange som muligt vil deltage og få en hyggelig dag sammen med andre fibromyalgiramte, siger Bente Schousboe.

/TS

Andre artikler fra denne uge