Tøj til voksne kvinder

Tøj til voksne kvinder
Malene Klein Larsen og Helle Brasholt Nielsen har huseret i New Tweed i henholdsvis knap 14 og 10 år. Privatfoto

Af journalist Tomas Skov

SKIBBY: I sin tid lå New Tweed, hvor Meny ligger nu, og det fortoner sig lidt, hvornår dametøjsbutikken rykkede til sin nuværende adresse i Bymidten 4. Det ligger dog nogenlunde fast, at Helle Brasholt Nielsen fra Skibby og Malene Klein Larsen fra Gershøj har bestyret butikken i henholdsvis 10 og 13-14 år.

Efter på et tidspunkt at have inkluderet en tidligere børnetøjsforretning i butiksarealet valgte de to kvinder i maj sidste år at reducere størrelsen af forretningen til omtrent det halve. Hermed kunne de minimere både husleje og faste udgifter og fokusere på kerneydelsen, som fortsat er at forhandle tøj og smykker til voksne kvinder fra 30 år og opefter. Til gengæld har de af pladshensyn valgt at droppe udvalget af sko, som kunderne nu må finde andre steder.

Helle og Malene har til gengæld travlt med både tøj og smykker i disse dage, for de har noteret sig, at sol og sommer fremmer købelysten hos deres kunder.

– Folk vil have noget nyt tøj og bliver mere løsslupne, når solen skinner. Så vi har travlt, fortæller Malene Klein Larsen, der ovenikøbet kører med reducerede priser i weekenden.

Andre artikler fra denne uge