Det skal ikke være en parodi

0

Af Inge Messerschmidt
gruppeformand
Dansk Folkeparti

Dansk Folkeparti sætter danskerne først. Danskerne før systemet. Det gik vi til valg på i november, og det mener vi også i dag.

I disse dage omtales i de forskellige medier en tvangsfjernelse af en nyfødt lille dreng og det tilsyneladende ufine forløb for den lille familie.

Dansk Folkeparti hæfter os ved flere eksperters udtalte kritik af sagens forløb i ord som “uprofessionel”, “umyndiggørelse” og “krænkelse af moderens rettigheder” angående kommunens håndtering af sagen.

Der peges ydermere mod muligt brud på loven.

Det er ikke ordentligt.

Lige nu afventer vi en meget grundig redegørelse for hele forløbet.

Dansk Folkeparti er derudover helt enig i, at et muligt kommende §17, stk 4 udvalg kan arbejde med, “at sikre borgerens retssikkerhed og værne om en anstændig og lovmedholdelig sagsbehandling på alle fagområder”.

Men skal et §17, stk 4 udvalg arbejde med dette, skal det gøres på en ordentlig måde og ikke kun ved adgang til de forskellige sagsakter.

Det skal ikke være en parodi, og derfor bør en del af udvalget bestå af borgere, der på egen krop har oplevet et uværdigt sagsforløb, så der kan blive sat ord på problemet ved de forskellige oplevelser.

Så ja fra Dansk Folkeparti til forslaget, men det skal gøres ordentligt.

Share.

About Author

Avatar photo