Det er aldrig for sent at starte til håndbold

Det er aldrig for sent at starte til håndbold

KIRKE HYLLINGE: 13 interesserede kvinder og mænd mødte op, da der var der premiere på Five-A-Side håndbold – et nyudviklet håndboldspil – i Kirke Hyllinge Hallen. Nogle spillede håndbold i forvejen eller havde en håndboldfortid for mange år tilbage. Andre var helt nye på en håndboldbane. 

Five-A-Side spilles på 2/3 håndboldbane, så spillet går hurtigt fra forsvar til angreb og er ikke helt så krævende løbemæssigt som almindelig håndbold. Samtidigt er bolden blødere end en normal håndbold, og der må ikke være kropskontakt. 

Det gør, at uøvede spillere eller folk med måske gamle skader sagtens kan at være med. Jette Brøndsted, formand i KHKS Håndbold,  fortæller at man håber, at konceptet netop er det, der skal til for at eksempelvis tidligere håndboldspillere og helt nye voksne spillere kommer i gang med at spille håndbold. 

– Tilbagemeldingen fra de fremmødte var heldigvis vældig positiv, og alle meddelte, at de ville møde op igen til næste træning.  

Pt. tilbydes der prøvetræning i Five-A-Side lørdag den 9. februar samt fredag den 1. og 15. marts i Kirke Hyllinge Hallen. 

Andre artikler fra denne uge

Kunst i garagen


SKIBBY: Der er kommet et nyt galleri, Kunstgaragen, Hovedgaden 18 i Skibby. Ejeren, Carsten Bruun, der har været medlem af

Læs mere »