Generationsskifte i to bilhuse

Generationsskifte i to bilhuse
Her er de to indehavere, Kristian Sørensen (tv.) og Anders Jørgensen fotograferet foran det ene af Bilhuset Midtsjællands to afdelinger; bilhuset på Dyvelslystvej 7 i Vester Såby.

KIRKE HYLLINGE/VESTER SÅBY: 1. februar skiftede Au-
toværk (Opel Kirke Hyllinge) og Vester Såby Auto-Service begge navn til Bilhuset Midtsjælland, og de to værksteder smeltede sammen til et firma.

Det skyldes et generationsskifte begge steder. Og et ønske om kunne præsentere et større udbud af biler og en endnu større service, fortæller de to ejere, Anders Heelsberg Jørgensen – der er 3. generation i Vester Såby Auto-Service – og Kristian Sørensen – 2. generation fra Autoværk i Kirke Hyllinge. Begge adresser bibeholdes; Vester Såby har bilsalg og værksted og afdelingen i Kirke Hyllinge har bilsalg og skadecenter.  

Alle mekaniske reparationer og hjulskift/hjulopbevaring foregår fremover hos Bilhuset Midtsjælland i Vester Såby mens alle karosserireparationer og skader foregår hos Bilhuset Midtsjælland i Kirke Hyllinge. 

Sønnerne tager over
Bilhuset Midtsjælland ejes af Kristian Sørensen og Anders Jørgensen.  I den forbindelse vil Morten Sørensen, forhenværende ejer af Autoværk, efter 30 år fremover fungere som sælger i Kirke Hyllinge. Efter mange år hos Vester Såby Auto-Service træder  Finn og Ole Jørgensen tilbage og lader nye kræfter komme til. 

Anders Jørgensen  vil stadigvæk fungere som værkfører og Kristian Sørensen som sælger – begge med base i Vester Såby. 

– Vi vil bestræbe os på at leve fuldt op til det høje serviceniveau, som Finn, Ole og Morten har ydet gennem flere årtier, og drive Bilhuset Midtsjælland videre i sammen ånd, lover ”de unge”.

– Alle nuværende mekanikere følger med over i det nye setup. Og vi reparerer fortsat alle bilmærker, personbiler som varevogne, og stiller altid en lånebil til rådighed i begge afdelinger.

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »