Den traditionsfulde juletræstur

Den traditionsfulde juletræstur

FJORDLANDET: Hornsherreds naturekspres har igen i år oplevet stor interesse og efterspørgsel på ture, hvor der især har været en stor stigning af turister som har haft lyst til at opleve Hornsherred – blandt andet børnefamilier fra hovedstadsområdet.

Naturekspressen har, når sæsonen slutter, kørt 80 ture i det skønne Hornsherred og haft mere end 2.100 gæster om bord.

Naturekspressen har i år budt på mange oplevelser og ture rundt i Hornsherred for både turister og lokale, for institutioner og organisationer og for private, som har haft brug for et sjovt køretøj i forbindelse med en begivenhed.

Gæsterne har oplevet naturen, besøgt lokale ildsjæle, hørt historier om området og er blevet transporteret fra én attraktion til en anden.

Det er ti landmænd, lokalkendte guider og en velfungerende administration, der på frivillig basis står bag det store arbejde med at drive Skibby Aktive for Fjordlandets initiativ.

Naturekspressens sæson afsluttes i år med en hyggelig juletradition – juletræstur i Østskoven den 17. december kloken 9.30 til 13.30.

Her kan man tage med ud og købe årets juletræ. Bagefter byder Bredagergård på æbleskiver, gløgg og kakao samt mulighed for at købe mundblæste og hånddekorerede julekugler til årets træ i deres julekuglebutik/gårdbutik.

Billetter købes via www.naturekspres.dk, spørgsmål vedrørende turene kan stilles til info@skibbyaktive.dk.

Læs også mere om Naturekspressen på www.naturekspres.dk

Fjordlandet

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »