Leg og farver i Langes Magasin

Leg og farver i Langes Magasin

FREDERIKSSUND: Langes magasin udstiller til og med søndag den 11. december Louise Emckens første soloudstilling, der indeholder en stor blanding af forskellige former for kunst. Der udstilles både store værker, der har været 5 til 10 år undervejs og små humoristiske skulpturer skabt på få uger.

Louise Emcken flyttede til Frederikssund i 1971. Hun har både været aktiv som leder i den kommunale tandpleje, og som instruktør i JAS (Jægerspris Amatør Scene) i mere end 25 år.

Efter sin pension startede hun på et malerkursus med en veninde, og siden er det blevet til mange kurser rundt omkring i Danmark og Portugal.

Alle er velkomne til at opleve udstillingen ”Et Liv i Lys, Leg og Farver” i Langes Magasin, Østergade 3b, Frederikssund.

Der er fri entré.

Frederikssund

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »