Den røde løber blev rullet ud

Den røde løber blev rullet ud

SKIBBY: Der blev langet en hel del mad og drikke over disken, da handelslivet i Skibby rullede den røde løber ud, og der var mange på den røde løber.
Fredag ved 17-tiden søsatte Skibby Aktives detailudvalg en ny tradition; der blev inviteret til aftenåbent med mad, musik, gode tilbud og sjove aktiviteter for hele familien frem til klokken 21:00.
Vejret havde ellers ikke vist sig fra sin bedste side, men i takt med, at løberne blev rullet ud foran butikkerne, stilnede regnen af.
Der var især trængsel foran madboderne, for mange af byens borgere viste deres støtte til arrangementet ved at spise og drikke i det fri i stedet for derhjemme. Der var også stor interesse for de mange smagsprøver på shots med mango-, ingefær, lakrids og rabarber/jordbær smag.
Detailudvalget, der består af repræsentanter for detailhandelen i Skibby, har planer om at gøre rød løber-arrangementet til et fast indslag i byen.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »