DEBAT: Bedre velfærd før skattelettelser

DEBAT: Bedre velfærd før skattelettelser

LÆSERBREV
Af Tina Tving Stauning (A)
Gruppeformand og borgmesterkandidat
Socialdemokratiet

 

Socialdemokraternes holdning har hele tiden været klar. Vi vil bedre velfærd frem for skattelettelser, og vi ønsker at stoppe op og trykke på pauseknappen i forhold til de mange anlægskroner, som vi hælder i veje, baner og ekstra parkeringspladser omkring den nye Idrætsby i Frederikssund.
Dansk Folkeparti, SF, Konservative, Venstre og Borgernes Liste fastholdt, at skattelettelser for 20 millioner var et ufravigeligt krav. Samme kreds fastholdt også, at Idrætsbyen i Frederikssund, der hen over årene er vokset til en regning på mere end 141 millioner kroner, yderligere skal have tilført 14 millioner i de næste par år. Her siger vi stop. Med udsigten til at skulle spare i omegnen af 50 millioner kroner næste år er der slet ikke råd. Vores velfærd er i forvejen under pres. Socialdemokraterne forhandlede budgetaftale til det sidste, og der er mange gode tiltag i forligets grundpakke, men de borgerlige ville et ”alt eller intet”. Derfor er vi ikke med.
Socialdemokratiet vil gode forhold for alle ældre og ordentlige vilkår for alle vores børn og unge. Det kræver en klar prioritering af velfærden og en sund kommunal økonomi, også på den lange bane. Millionerne kan jo kun bruges en gang.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »